5 entry daha
  • trans kadınların hormon süreci için konuşuyorum, türkiyedeki en kolay bulunur ve fiyatı nadiren zam gören testosteron bastırıcı budur.

    vegan-vejetaryenler için ekleyeyim; içeriği vegan ve bu ilaç için hayvan deneyleri bırakılalı çok olmuş (yerli jenerik ilaç çünkü). her ikisi de firmadan teyitli bilgi.

    t-bastırıcı olarak genelde tıp dünyasında androcur ile kıyaslanır. araştırma sonuçlarına göre androcur bi tık önde bunu başarmada; lakin aldactone'u da yabana atmayın. 150 mg günlük alım ile testosteron düzeyi ortalama kadın değerlerinde kalabiliyor, bilginize.

    gelelim yan etkisine. işetici (diüretik) ilaç olduğu için evet özellikle kışın daha sık tuvaletin yolunu tutarsınız ve her daim bedenin attığı suyu geri almak üzere su içmek de gerekir. fakat bedenden suyu atıyor diye baş ağrısı ya da beklenmedik bir zayıflama, cilt kuruması görülmez.

    asıl yan etkiyi en sona sakladım: potasyum tutucu bir ilaçtır bu, o yüzden yemekle alınacak potasyuma cidden kota koymanız lazım. örneğin artık muz haftada bir yenmeli, patates sulu yemeklerde tabaktan ayıklanmalı, çekirdek çitlemek iki üç çiti geçmemeli vs vs

    komik bi bilgi ile bitirelim. sigara alkol ve cips gibi normalde kötü addedilen alışkanlıklar düzenli aldactone kullananlara dolaylı yardımcı olur; çünkü zıkkımlanmak veya bir şeyi cass cuss kızartarak yemek potasyuma ve yakın arkadaşı magnezyuma rahmet okutur.
hesabın var mı? giriş yap