38 entry daha
  • takriben ilkokul sonu ve ortaokul yılları boyunca okuldan gelir gelmez sağa sola savrulan çantanın ve açlığın giderilmesinin akabinde tsubasa ile birlikte en çok izlenilenler listemde başı çeken yapımdır..

    süper baba'nın yabancı versiyonu'dur benim için birazda..

    ömür hayatında bir daha asla cnbce tarzı dizileri sevip alışamayacak olan beni her gün ekran karşısına çivilemiş ve her karakterin kendine özgü anlatımıyla ve veletlerin şirinliğiyle harikulade bir bağımlılık yaratmıştır bünyemde..

    kanald'nin gudik yayın politikası yüzünden sezonları bir başından bir kıçından takip etsek de, olsen ikizlerini bir gün bebekken, bir gün ise 3 yaş büyümüş halde görsekte, ekranda her görüldüğünde takip edilesi ve ağzı açık ayran budalası gibi sırıtarak izlenesidir..

    her şeyden önce evin sıcaklığı ve büyüklüğüydü beni kendine çeken.. kocaman 2 katlı* ve bir sürü odası olan bir evin içini dolduranlar tarafından türlü maceralar ve ilişkiler ile ısıtılmasıydı aslolan..

    joey'nin şebeklikleri ve çocuksuluğu.. michelle'nin sevimliliği.. "steph" ile "d.j."'in tatlı sert atışmalar eşliğinde büyümeleri.. danny tanner'ın bütün bu olanlar karşısında kimi zaman çaresiz, kimi zaman şaşkınlık içinde kalarak afallamaları..

    ve tabi ki..
    jessie dayı..
    her genç delikanlı gibi bende kendime idol edinmiştim.. benimde odamda bir jukebox'ım olsa ve türlü numaralarla genç kızları ağıma düşürsem ne çıkar diyordum..*

    yıllar ve yıllar sonra amazon com ve dizi yapımcıları sayesinde kendisinin dvd setine (8 sezon) erişebilmemiz mümkün olmuştur.. çok şukela bir hareket olmuştur.. darısı kaliteli türk dizilerinin başına demekten kendimi alamıyorum..
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap