• sinsi bir kemal kılıçdaroğlu cümlesidir. kendisi oyu %1'den bile az olan partilere 30 küsür milletvekilini peşkeş çekmiştir, sonra da “ben aday olmak istemedim, liderler beni aday yaptı” demiştir. milletvekili vermediğin iyi parti seni aday yapmak istemedi, ertesi sabahı fotoğraf çektirmeye stüdyoya gittin. ipine bile takmadın.

    tüm delegeyi kendine göre seçtirip, iki üç başkanvekiline (ki onları da sen atıyorsun) kendini genelbaşkanlığa aday göstertiyorsun, sonra “ben aday olmadım ki, aday gösterdiler” diyorsun.

    yeter mi? yetmez. deniz baykal'ın kasedi çıkmazdan evvel, yine ben aday değilim diye ortalarda gezip, kaset çıkınca tak diye aday oldun.

    arkadaşlar, erdoğan'ı falan geçin. bu adamın karşısında erdoğan'a rahmet okurum ben. türkiye siyasetinde siyasal islam ve erdoğan nefretimin önünde kılışdar var.

    bu kılışdar, tuvalet terliği kadar bile oy alamamıştır, geçip pişkin pişkin “%48 de başarı” diye ortalarda gezmektedir. lan belki de sen almak istememişsindir o oyu da millet vermiştir sana?

    son sözüm, bu adam türk siyasetinin kanseridir. cehepenin urudur. seksen yaşına yaklaşmasına rağmen, seçim üstüne seçim kaybetmesine rağmen hala orada oturuyor olması da bizim ayıbımızdır.

    cok fazla kaynak sorulmus, ekliyorum:

    kurultayda aday misiniz sorusuna cevabi: https://www.youtube.com/…si=eli_w_m59bkoaocy&t=2117

    siz neden aday oluyorsunuz (cumhurbaskanligina) diye soruyorsunuz, her zaman söyledim, ben hicbir zaman ben adayim diye demedim.. https://www.youtube.com/…si=6b9x0wqe3vefqcx0&t=3390

    tahammül edebilirseniz dinleyin: https://www.youtube.com/…pa?si=osi8jqxobae7dvob&t=1

    "... ben gidip de “ben adayım” demedim. onun altını özenle bir çizeyim. ama beraber olduğumuz diğer liderler adaylık konusunda sizin olmanız gerekir diye bir düşünce ifade ettiler. "https://medyascope.tv/…15-saatte-10-milyon-izlendi/
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap