93 entry daha
  • --- spoiler ---

    bundan 6 sene evvel şu niyetle başlamış dizidir --> http://img5.imageshack.us/img5/1857/62216009.jpg

    öyle ki, ilk sezonun basın bildirisinde "same sex different city" yani "aynı cins, farklı şehir" sloganları atılmıştır.

    6 sene önce "atasının izinde" başladığı yolunu, 6 senenin sonunda --ne yazık ki-- şu yuruyuşle bitirmek nasip olmamıştır --> http://img5.imageshack.us/img5/7761/54993571.jpg

    bunun yerine "el ele el ele verin lez kızlar, oynaya oynaya gülün lez kızlar" tadında bir final sahnesi izledik. neden? çok nedeni var ve o nedenlerin çogunu biliyor, bir çogunu da anlıyorum "ancak" bu sabahın erken saatlerinde izledigim son bölümle, bir de üzerine sho.com'da izledigim ekstra videolarla artık mide bulantısına engel olamıyorum.

    yapımcısını ve bu diziyi 2 şeyle hatırlayacagim.

    1) "tüm yeni tanıdıklarım, verdiklerim ve bana verenler dizide oynasin" dusturu ile yola devam eden ilene chaiken'in daniela sea gibi bir kültürsüz, kara cahil, misyoner orospuyu bu diziye sokması. öyle ki bu kaltagin ilene ile şişe çevirdikten sonraki biografisi şudur --> http://www.danielasea.com/bio.htm bu da ilene ile şişe çevirmeden onceki biografisidir --> http://www.danielasea.com/whoami.htm (hayır bu link'e şu anki sitedeki navigasyonla ulaşmak mumkun degil, aldığı tepkilerden olabilir mi acaba) tamamını okumak istemezseniz biyografide "turk" kelimesini aratmanız yeterli olacaktır.

    2) dizi bitmiş, zaten bombok bitirmişsin. sex and the city yuruyusu yerine el ele de tutuşturup "sevin çocuklar" da dedirtmişsin. sho.com sitesinde ekstra videolar adı altında, tina'nin soruşturma videosunu koyup, "bette bile bilmiyor benim ilkim bette degildi, 11-12 yaşlarındayken ablamla beraber oldum 3 sene devam etti" itirafının amacı ne? hadi senaryo geregi de, ulan bu sizin yazar ekibinin ne kadar dokuntu oldugunu gostermez mi salak?? kim soruşturma yapan polise, olayla hiçbir alakası olmayan "boyle bir itirafı" yapar? bu camiadan zaten yeteri kadar nefret edilmiyor mu? şimdi bir de ensest ilişki yaşayan ve "neyse geçti bitti zaten çocuktuk, ama evet ablam benim ilkimdi" diyen lezbiyen tiplemesi mi eksikti? nedir? beceriksizligin yuzunden sana kızan bu camiadan "intikamın" mıdır bu? valla iş o ise şurada hepimiz kadınız, hepimizin uzmanlık alanı intikam şekerim. ve hepimiz biliyoruz ki ilene chaiken bu dizi ile "iddia ettiği gibi" bu camianın hikayelerini degil, bilakis kendi hayatını, kendi ilişkilerini ve kendi hayatında olmasını istedigi şeyleri anlatmıştır.

    --- spoiler ---
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap