5 entry daha
  • valide ile peder beyin kentsel dönüşüm(bkz: zulüm) sürecinde ayrı bi eve kira ödemek için bütçeleri yetersiz kalacağından depolama hizmeti almaya karar verdik. gelen giden exper arkadaşların incelemesi sonucu kimi eşyamıza 20m3 dedi kimi 3 konteyner dedi kimisi de 2 kamyon eşya var burada dedi. bizim depolama ihtiyacımız içinde aslında gerektiği zaman istediğimiz ürünü depodan çıkarma talebimiz de vardı bu sebepten ve şikayetvar üzerinden gördüğüm lüzum üzerine eşyaları ahşap konteynerlara koymaktansa oda depolarda muhafaza edelim istedik.

    burada da fiyat konusunda çok farklı teklifler aldık metreküp başı fiyat veren de oldu direkt belli metreküpte oda kiralamak isteyende. metreküp başı fiyatlandırmada eşyaların çok sık istifleneceğini düşündük kentsel dönüşümün de uzun sürme ihtimalini göz önüne alarak oda kiralamaya yöneldik. başlıca listelediğimiz oda depo formatındaki depoları ziyaretimizde ise hayal kırıklığına uğradık internette gördüğümüz depo görsellerinin aksine çoğunda oda düzenini geçtim depodaki kokudan geçilmiyordu. eşyaların başkasınınkiyle karışma ihtimali de hayli yüksek görünüyordu.

    yaptığımız elemeler neticesinde depolarında güvenlik kamerası ve düzenli havalandırma koşulu sağladıkları için depola.com.tr isimli firmayla çalışma kararı aldık.apartmandaki diğer komşular da araştırmalarımızın neticesinden faydalanmak için tavsiyemiz üzere bu eşya depolama firmasıyla çalıştı. olumsuz tecrübe edinen kimse olmadığı gibi peder bey eşya almaya gittiğinde çok kez ücretsiz yardımcı oldular. sizlere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimi düşündüm. iyi forumlar.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap