7 entry daha
  • yandaş mandaş sallamış bir şeyler nick altımda... bazıları gibi mesaj atacak cesareti dahi yok belli ki, nick altına işeyip gitmiş.

    kendisi tam bir maaşlı köle zihniyetiyle beni eleştirmiş. kendi kaderinin ve tercihlerinin bütün bedelini akp'ye yıkan sinik tayfadan olmasını anlıyorum. ben de o kafaya girmiştim bir zamanlar. zararlı kafalar. çıkmasını salık veririm.

    akp dayanması olsam bambaşka bir hayatım olurdu. olmadığımı beni eleştirmesine sebep olan #157235838 entrymin altındaki 2. editten anlayabilirsiniz...

    benim ödemediğim vatandaşım cebinden çıkıyor falan diye klasik sol ağzı yapmış. beni ilgilendirmiyor kimden ne çıktığı... ben herkesin kaderini tayinden sorumlu biri değilim. kendi kaderimi tayinden sorumluyum sadece.
    maliye falan filan demiş. sadece gülüyorum. o kısmı için cevaba dahi gerek yok.

    cengizlerin, limakların vergilerinin silindiği, milyar dolarlık futbol endüstrisinin 3 kuruş vergiyi bile sildirmek için taklalar attığı bu ülkede ben kaçınabildiğim her kuruş vergiden kaçınırım... ben mi kurtarıcam lan bu vatanı? bana mı güvendi oğlum ananız babanız sizi doğururken? bana ne lan!

    hadi kış, öde vergini... hadi.
hesabın var mı? giriş yap