158 entry daha
  • youtube'un politikası basittir. ya parasını ödersin ya da seni öyle bir reklama boğarım ki parasını sike sike ödersin.

    youtube piyasada tekel haline geldikten sonra reklamlarındaki evrilmenin farkındasınız değil mi? önce atlanabilecek tek reklam koydu, sonra reklam sayısını arttırdı, sonra atlanamayan reklamları getirdi, daha sonra art arda gelen reklam sayısını arttırdı ve en sonunda içeriği izlenemez hale getirerek ya insanlara zorla premium sattı ya da reklam engelleyicilere yöneltti. piyasada tekel olmanın bizlere olan zararının farkındasınızdır umarım.

    bu tarz büyük firmaların attıkları bu tip adımlar bir sonraki adımlarının hep habercisi olmuştur. şimdi sigara parası dediğiniz aylık ücretlere kademe kademe zam yapmalarının önünde engel var mı sizce? istedikleri fiyatı da çekerler gıkınızı çıkaramazsınız.

    şahsen ben tekelleşmiş ve beni zorla aboneliğe yönlendiren firmalara günahımı bile vermem. konu zannettiğiniz gibi aylık abonelik ücretlerinin ne kadar olduğuyla ilgili değil. hem piyasada tekel haline geleceksin, hem bizlerden topladığın kişisel verileri satıp para kazanacaksın, hem de reklam gösterip veya abonelik satıp üzerimizden bir daha para kazanacaksın. ne güzel dünya be.

    premium alan alsın kardeşim, hayırlı olsun ama ben bu premium 1 kuruş olsa bile kullanmamaya devam edecem.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap