• "öyle bir replik seç ki" deseler, "gelirden, kültür seviyesinden, politik görüşten, sosyal konumdan bağımsız olarak her türk kadınınca sarfedilebilir olsun" ilk seçimimi yukarıda gördüğünüzden yana kullanırdım.
    dindarlıkla filan alakası yok. eğitimle hiç alakası yok. zekayla da bir bağlantısını kurabilmiş değilim... cinlere inanılıyor, ve bu inanç daha ziyade kadınlar tarafından açıkça vurgulanıyor; erkek kısmısı konuya çok fazla kafa yormuyor.

    cinlere inanmadan da öte, "aaa cinler mi, ben öyle şeylere çok inanırım" diye belirtilmesi gerekiyor bir de. bunu belirtince bir nevi "sizi sayıyorum" demek isteniyor cinlere galiba, "nolur bana bulaşmayın"
    ...kurtlarla dolu bir dağda yaşarken kurdu kendine totem seçen ilkellerde de benzer bir mantık vardır misal; "saygı duyayım ki gelip beni yemesin" (ki zaten bu "cin" mevzusunda islamiyetten çok daha fazla şamanizmden öge bulmak mümkün)

    tabi "cin" kelimesini sarfettiğine göre o kadar da hardcore cinci değil bu kimse. zira en fazla inananlar "cin" demiyorlar bile, musallat olurlar diye. türlü lakapları var, ne farkediyorsa.

    cin cin cin cin cin cin
    cin cin cin
    cin
    cin cin cin

    buyrun anacım bekliyorum.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap