6 entry daha
  • hillsborough faciasini anma torenindeki davranisi nedeniyle liverpool tarafindan 14 gun ceza verilen, benitez'in dun yapilan antrenmana gelmemesini soyledigi yedek kaleci. haberlerde itanje'nin gulup sakalastigi ("laughing and joking" demis the guardian) yaziliyor, ama internete dusen goruntulerde izledigim kadariyla, daha cok yanindaki takim arkadasiyla itisip siritmis gibi duruyor. tabi bu bir bahane degil, itandje'nin tavri basli basina buyuk ayiptir. bunu liverpool'lularin gosterdigi hassasiyetin bir kaniti olarak gormek gerek. ben bu hareketi bizim statlarda saygi durusu oldugunda sessizligi firsat bilip bagiran cagiran taraftarlara benzetiyorum. liverpool'dan cok hazzeden birisi degilim ama gosterdikleri bu tavri takdir etmemek elde degil. tabi ayni hareketi mesela fernando torres yapmis olsa ayni tepkiyi ona karsi da gosterirler miydi tartisilir, ama boyle bir olay daha yasanmadigi icin tartismaya da degmez aslinda.

    buyrun goruntusu de burada (itandje'nin tam arkasinda oturan bay ve bayanin igreti dolu bakislari da cok manidar olmus):
    http://www.youtube.com/watch?v=upaffml8aq8

    hassasiyet demisken suna da deginmek lazim. itandje'nin bu hareketine hakli olarak buyuk tepki gosteren liverpool taraftari, o hassas tavri is manchester united'in munih ucak kazasina gelince koruyamiyor. tum liverpool taraftarlari katilmasa da manchester united maclarinda yapilan "who's that lying on the runway" tezahurati, taraftarlarin kollarini acarak yaptiklari ucak taklitleri, manchester united tribunlerine atilan kagit ya da sisme ucaklar gecmiste hep yapilmis hareketlermis. tabi bunu tek yapan liverpool'lular degil, bir kisim manchesterliliar da hillsborough ile dalga geciyordur eminim, hatta diger kuluplerin taraftarlari da (gecen sene munih kazasinin bilmem kacinci yilinda oynanan manchester utd - city macindan once buyuk tartisma vardi city taraftarini ne yapacak uzerine).
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap