15 entry daha
  • annelerin aman oğlum takımlarını üşütmesin de ileride başına olumsuz bir şey gelmesin iyi niyetiyle alıp o bıyıkları henüz yeni yeni terlemeye başlamış olan anodolu delikanlısına giydirdiği yünlü ya da pamuklu, ergen erkek çocukluk döneminin önemli kabus ogelerinden biridir.
    platesçi bayanların giydiği strecin teknolojik özelliklerini taşımamakla birlikte, görüntü olarak aynısının ağı daha sarkık ve öbeklenmiş olanıdır. erkek çiş yapma avantajının neredeyse canına okumakla birlikte, son damla stratejisini emerek kanıtlar.
    özellikle soyunma odasının olmadığı, beden derslerinin olduğu okul günlerinde genelde iki seçenek vardır, ki genelde hep ikincisi uygulanır. ya ilk sen, nasıl olacaksa çaktırmadan sıranın altından, kimselere görünmeden, o iğrenç içlikle birlikte pantolan sıyırma tekniğini uygulayarak eşorfman altını giyersin ya da bir salak edasında sınıfta oradan oraya dolaşır en sona kalmak için tüm oyalanma seçeneklerini uygular, sınıfta sadece en yakın arkadaşın kalana kadar bekler ve içindeki öfkeyle giydiğin içliği arkadaşınla dertleşerek çıkartırsın. bu arada o sınıfa aniden bir başkasının girme ihtimali de işin en can canlı ve stres yaratan kısmıdır.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap