15 entry daha
  • 1 yıldır kullanmakta olduğum otobilimsi kamyonetim.

    1.5 ton olmasından dolayımıdır bilemem ama, yol tutuşu pek güzel.

    sürücü konforunun öncelikli olarak düşünülmesinin sebebi kanımca; ticari bir araç olmasından dolayı genellikle yalnız seyahat edilir diye düşünülmesinden olabilir.

    çok çok ama çok sağlam. 4 yol ağzında çarpıştığım skodanın ağzı burnu dağılmışken, connectim de sağ ön çamurluğum eğildi sadece.

    her yerinde göz var. mesela geçen gün ruhsatı kaybettim. yolcu koltuğunun altında ki çekmeden çıktı. böyle bir durum söz konusu araçta.*

    geri vites sensörü çok kibar duruyor.

    16.000lerde falan aracın kilometresi suanda ve hala servis yüzü görmedi. böyle domuz birşeydir mesela.

    çok çok güçlü bir motora sahip, binek otobilleri hiç aratmıyor.

    "iyi araba hoş arabada çok yakıyor be arkadaş" gibi sözler söyler connect sahipleri, ancak unuturlar ki araç sarfiyatının yüzdesel coğunluğu aracın kullanım şeklindendir.*misal ben en son; çeyrek depoyla yaklaşık 250 km yol yaptım connectle. hiç fena değil acıkcası sarfiyatı.

    ha böyle güzel şöyle güzel dedik. hiç mi eksisi yok? olmaz mı.. işte buyrun ;

    direksiyon çok sert. sanki hidrolik değil. en büyük şikayetimdir bu mesela. 2008 model bir araç kullanırken kolları yorulur mu bir insanın arkadaş. yorulmamalı diyor ve geçiyoruz.

    iç dizayn rezalet. benim keskin hatları sevmememden kaynaklanabilir. o yüzden gözüme gözüme batıyordur sanırım ancak; kaba bir görüntü hakim.

    ford transit kamyonetin bile kadran ve direksiyon simidi daha kibar durmakta açıkçası. ve yine, transit kamyonette bile olan silgeç ayarı, malesef connectte bulunmamakta.

    merkezi kilit rezalet, aracın 5* kapısına tek bir düğme ile değil, 2 ayrı düğmeyle yönlendirebiliyoruz*. evet burası cok güzel. kötü olan tarafı ise; ön iki kapı acık iken motoru calıstırdıgınızda, arka iki kapıyı acmak için, motoru kapatmanız, ve arka 2 kapının düğmesine basmanız gerekiyor.

    cam otomatikleri biraz garip; mesela sürücü camını tamamen acmak için, bir kere cam acma tuşuna basmanız yeterli, kapatmak içinse basılı tutulması gerekiyor.

    gibi şeyler aklıma gelenler. (ha bunların arasında kullanıcı hatası da olabilir tabiki. cözemediğim, ögrenmediğim şeyler, mesela merkezi kilit sorunu. belkide cözülebilen bir şeydir de. ben bulamamışımdır.)

    sınıfının 2 numarası olarak gösterilmekte bu araç. **, hiç caddy kullanmadığım için, bu konuda yorum yapamayacağım ancak, connect kullanışlı bir araçtır, garantisini de veririm abi! *
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap