165 entry daha
  • gerçek bir "orjinal star trek" hayranı olarak zevkten dibim düserek seyrettigim film. sen öylesinde biz degilmiyiz diyen sövüş yazarlara sunu hatırlatmak isterim ki 40 yaşında ve çocuklugunu star trek seyrederek gecirmis biri olarak (bakin star trek t.o.s. falan demiyorum, benim zamanımda zaten biri tane star trek vardı , the original series de ne demek lan ?), ilk bilim kurgu gözagrısı star trek olan ve bunun ilkokuldayken ve 1970 lerin teknolojisinin yasandıgı bir dünyada siyah-beyaz seyrederek büyümüş bir insan olarak diyorum ki bir remake (yada the begining muhabbeti) bunda da daha güzel olamazdı. benim gibi bir adamında dibi düsmüsse daha da kimse laf etmesin sakın.

    hele birde leonard nimoyu karsımda görünce mutluluktan agladım o an. vallahida billahide ağladım. en son yıllar önce ronnie james dio yu böyle 10 yıl aradan sonra sahnede karşımda görünce mutluluktan ağlamıştım.

    senaryoyu yazandanda nimoy'u filme o şekilde sokandan da oynatandanda allah, yüce varlık, evren, kosmos, her ne halta inanıyorlarsa bin kere razı olsun.
284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap