5 entry daha
  • pankreas tümörü teşhisi konulan anneciğimin şiddetli sırt ağrılarını bertaraf etmek için araştırdığım yöntem. bunu karadeniz bölgesinde yapan hastane,doktor,özel,tüzel bilgisi olan varsa ihtiyacım var.
    güncelleme; samsun 19 mayıs tıp fakültesinde ağrı merkezi varmış, burada iyi doktorlar varmış, randevu aldım, bugün e verildi birazdan gideceğiz, umuyorum, gün atmaz hemen yaparlar.
    konu ile ilgili bunu yaptırıp, ağrısı geçmeyen, geri gelen filan oluyormuş ama herkeste farklı olduğunu düşünüyorum. denemeden bilemeyiz.
    deneyimleyip buradan paylaşacağım, insanların bilgiye ve morala o kadar ihtiyacı oluyor ki, keşke faydası olmayanların zararı da dokunmasa, moral bozmak gibi mesela.
    güncelleme; bugün saat 11.30 itibarıyla 1 öğretim üyesi, 1 prof, 2 intörn eşliğinde sinir blokaj işlem yapıldı, işlem lokal anestezi altında yapılmış ancak iğneler batarken hissettim dedi, ayrıca doktorlarla konuşmuş yani uyku hali de olmamış.
    işlemden hemen sonra annem ağrısı olmadığını söyledi, ancak az önce kuyruk sokumu bölgesinde ve karnında ağrı olduğunu söyledi, iğnelerin yapıldığı yerlerin ağrısı olabilir diye düşünüyorum, inşaallah öyledir.
    çok umutlandık çünkü, deneyimledikçe burayı güncellerim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap