140 entry daha
  • ben doğu karadeniz'e giderim öyle bir durumda. deli insanlar oldukları için merkezden 30 dakika uzaklıkta yerlere ev yapmışlar. bir noktadan sonra aracı bırakıp yürümek zorunda kalıyorsun. o uçurum yollardan geçip köylere gelebilecek bir askeri araç yok. yolun yarısında uçurumdan yuvarlanır zaten. evlerin kocaman kileri var, 6 ay yetecek kadar erzak var. hava saldırısı zaten olmaz. ağaçların dağların arasında saklı evler.

    onca zamandır karadenizliler hakkında hiç atıp tutmamış gibi hangi köye gitsem oralı olurum. giresun'da giresunlu, rize'de rizeli, trabzon’da arap. hehe. laf soktum yine. çok keyif alıyorum bu durumdan.

    bi de yan komşunun yanı güvenli geliyor bana. eve tam girmek üzereyken 20 adım ötesinde duran köpek çetesini görünce eve kaçmak yerine köpeklere saldıran bir kadın. niye diye soruyorsun. kafam bozuktu diyor. 2. kattan tartıştığı kişinin yüzüne su dolu sürahi fırlatıyor, sonra da sürahi için üzülüyor. kaçarken onu alacağım yanıma. eliyle kurşun falan yakalar gibi geliyor bana. fantastik bir insan.
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap