• tarafımdan bir süre önce üstelik sakal destekli olarak başlatılan bu kampanyada amaç, olabildiği kadar çok insanın akp bıyığı bırakmasını sağlamak. ama akp bıyığı bırakmışken bir yandan da onları şort giymeye, küpe takmaya, "fuck it", "i am free", "i need your tits" gibi mesajları olan, üzerinde acayip yaratıklar bulunan tişörtler giymeye, suratında akp bıyığı bulunduğu halde sokakta bira içmeye, poker oynamaya, cami çıkışında salyangoz satmaya teşvik etmek.

    bir süre sonra muhtemelen bu adamlar akp bıyığı üzerinden sinyalleşemez olacaklar. kulağı küpeli, kaşı piercingli akp bıyıklı bir adam kendilerinden mi değil mi anlayamayacaklar ve algıları bozulacak. sonra birbirlerinden şüphe etmeye başlayacaklar, öyle ki, akp bıyığı bulunan kim gerçekten nurcu, hangisi ne kadar tayyipçi veya fethullahçı anlayamayacak, şüpheye düşecek, birbirlerini emin olmak için saatlerce inceleyecek. birbirlerinin kıçını, bıyığını koklayıp/inceleyip tanıyamadıklarında sistem sekteye uğrayacak, bölünecekler, yeni tipler, yeni semboller geliştirmek zorunda kalacak ama total güçten düşecekler.

    sonra da görüntü kirliliği azalacak, etraf biraz daha rahatlayacak zira etrafta kimin gerçekten kendileri gibi olacağını bilemeyeceklerinden böyle rahat bir şekilde rahatsız edici olmaya devam edemeyecekler.

    kılı tüyü bulunan er kişiler ve hormonsal da olsa bıyıklı hanımlar lütfen desteğinizi esirgemeyin. ama özellikle gayler. siz zaten bunların sistemlerini bir haftada çökertirsiniz. bu güç sizde var.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap