4 entry daha
  • 25/07/2009 tarihinde karayolunda çarparak ölümüne sebep olduğu 6 çocuk babası abdurrahman demir adlı kamyon şöforunun kan izlerinin son model vip minibüsünün deri koltuklarını süslediğine inandığım ak parti milletvekili kişi..vip minibüs bu boru mu..!kan ister, kurban ister..

    haberin linki şu http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12145101.asp..

    şimdi olayı bu hürriyet gazetesi linkinden okuyan bir kişi son derece normal bir trafik kazası sonucu abdurrahman demir'in yaşamını yitirdiğini zannedebilir.ama olayı bizzat görenler durumun hiçte öyle olmadığını anlatıyorlar nedense...

    ak parti gözümde diğer partilere göre biraz daha itibarlı bir yerde olan bir oluşum idi..ama böyle insan hayatı üzerine katakulli çevirmeye cüret edebilen eli kanlı kişilerin yuvalandığı bir yer baştan ayağı itibar olsa kaç yazar.

    içinde ahmet edip uğur'un bulunduğu ve kimin sürdüğü belli olmayan minibüs verdiğim linkte yazdığı gibi bursa-balıkesir karayolu üzerinde seyrederken aniden kontrolden çıkarak emniyet şeridine dalar ve yol çalışması yapan ekip içersindeki kamyon şöforu abdurrahman demir'e çarpar.işin garip tarafı abdurrahman demir haberde yazdığı gibi aniden yola falanda fırlamamıştır..bu işleri bilenler yol çalışmalarında bir kamyoncunun eğer kamyonun şöfor mahalinde oturmuyorsa yola aniden fırlamasının pek mümkün olmadığını bilirler az çok.

    olayı bizzat görenlerin ifadelerine göre emniyet şeridine dalan vip minibüs abdurrahman demir'e çarpar..jandarma çağrılır..jandarma kaza yeri raporu tutar ve üstte yazdıklarımı aynen tutanağa geçirir..yaralı abdurrahman demir inegöl devlet hastanesine kaldırılır.jandarmanın tuttuğu ilk kaza raporunda suç tamamen minibüsü kullanan kişiye verilmiştir.

    gecenin ilerleyen saatlerinde yaralı abdurrahman demir'in öldüğü haberi ulaşır..bunun üzerine jandarmanın tuttuğu ilk rapor yırtılar yeni bir kaza raporu hazırlanır.hazırlana yeni raporda abdurrahman demir'in yola aniden fırladığı yazılır..dediğim gibi bunlar olayı bizzat gören kişilerin beyanatları.

    şimdi..

    1)6 çocuk babası 50 yaşındaki kamyon şöforu abdullah demir adlı kişinin ölümünden dolayı balıkesir milletvekili ahmet edip uğur adlı kişinin vicdanı rahat mıdır..?

    2)vicdanı ile başbaşa kaldığı zaman da "karayolları çalışması vardı, beton döken araçtan kaynaklanan sorun nedeniyle, bir anda yola atladı. çarpmamak için şoförüm çok uğraştı." diyor mu kendi kendine..

    3)6 çocuk babası 50 yaşındaki kamyon şöforu abdullah demir'e çarpan minibüsü gerçekten şöforu mu kullanıyordu.?eminim bu konuda da vicdanı son derece rahattır.

    4)6 çocuk babası 50 yaşındaki kamyon şöforu abdullah demir'in geride kalan 6 çocuk ve eşinin akibetleri ne olacak ve onlara kim bakacak.?vicdanının rahat olduğuna eminim yine..ne de olsa "karayolları çalışması vardı, beton döken araçtan kaynaklanan sorun nedeniyle, bir anda yola atladı. çarpmamak için şoförüm çok uğraştı." gibi oldukça sağlam bir dayanağı var.

    5)üzerine gariban kanı sıçramış bu tür adamlar ak partiye ne kazandırır acaba diye düşünüyor mudur recep tayyip erdoğan..?bence artık düşünmelidir.?

    6)vip minibüsünün deri koltuklarını gariban kanı ile süsleme olayını binbir türlü katakulli ile örtbas etmeye çalışan ahmet edip uğur gibi kişilerin vatana,millete ve dahi kendilerine ne gibi hayırları olabilir acaba.?

    bak bu sonuncuyu ben düşünüyorum sesli sesli..
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap