6 entry daha
  • ağustos başında kafayı yiyip tamamen dolu olan şarjını bekleme modunda 8 saatte tüketen ve bu sürede elde rahat tutulamayacak kadar çok ısınan -sanırım şarjı bu yüzden gidiyordu- iphone'umu götürdüğüm teknik servisimsi. şikayetimi çok güzel not almış muhatap olduğum kız : şarzı çok çbk bitio ve çk ısınıo. [o şarz kadar taş düşsün kafana e mi?]

    iki hafta sonra telefonumun tamirinin bittiği haberini alıp teslim almaya gittim (bugün). o başarılı şikayet notunu alan kıza düştüm yine, bana telefonumun resetlendiğini ve bütün testlerden başarıyla geçtiğini söyledi. anlamamazlığa geldim tekrar etmesini istedim, aynı şeyi söyledi. "ne yani, herhangi bir işlem uygulanmadı mı?" dedim, aynı cümleyi tekrarladı. ben ısrarla telefona işlem yapılıp yapılmadığını sorduğumda ise, "hayır, testlerden başarıyla geçmiş, bir sorunu yokmuş" dedi. "inşallah" deyip çıktım. ne mi olacak? yarın tekrar gideceğim tek işim teknik servis peşinde koşturmak olduğu için. çünkü, şarjı hala durduk yere jet hızıyla azalıyor, normalde 45dk-1saatte dolan şarj, tükendiğinden çok daha yavaş doluyor. hiç soğumamasını da eklememe gerek var mı bilmiyorum.

    not: çarşamba günü teslim ettiğim telefonun servise salı günü* gönderilmiş olması da ilginç değil mi?

    maceramın ilk kısmı bu kadar.. devamı için stay tuned!

    -----
    keşke ipodlar gibi iphone'u da apple store'a teslim edebilsek tamir için. ipod mini'm [şu eski, kalın olanlardan] şarjını bir-iki saatte tüketmeye başladığında götürüp pili değişmiş olarak bir hafta sonra almıştım. ne güzeldi..
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap