10 entry daha
  • ilk bölümlerindeki geri dönüş (flashback) oranını azaltmış olmalarına rağmen yine de bu yanıyla benden eksi puan almaya devam eden dizi. resmen yoruyor izleyeni bu geri dönüşler, takip edilmesi zorlaşıyor çoğu zaman.. hakkaten yayınlanmadan önce "grey's anatomy'nin uzay versiyonu" şeklindeki yorumları haklı çıkaracak derecede grey's anatomy ile benzeşiyor.. bu yönden pek ilginç değil..

    bilimkurgusal yanı daha ilginç kılıyor diziyi, en sonunda mürettebatın ne amaçla 6 yıllık misyona çıktığı 9. bölümde açıklanmış bulunuyor. ama bana yeterli gelmedi, nasıl açılır, nasıl gelişir bilemiyorum ama çıtır çerezlik bir yapım olmuş genel itibariyle.. izleyen bişi kaybetmez, izlemeyen de öyle..

    virtuality dizisinin sırf bu dizi yüzünden rafa kaldırıldığına dair komplo teorileri üretmiştim izlemeden önce... hala buna inanıyorum... hatta izlemeye başlarken emindim illaki kopyalamışlardır bişiler virtuality'den diye.. ilk bölümlerde öyle bir hava aldım gerçi ama sonradan kayboldu. tabii uzay yolculuğu mevzusu felan benziyor, bu konuda hala daha virtuality'nin önünü kestiğini düşünmeye devam ediyorum.

    virtuality, defying gravity'yi cebinden çıkarırdı orası kesin... yazık oldu güzelim diziye yahu...
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap