20 entry daha
  • ''there was a time when i was playing rough
    but nowadays i take it sort of cool''

    cey cey cohansın'ın çevresinde samimi, içten, dobra bir kişi dahi olmadığını göstermiyor mu bu sözler?

    benim arkadaşım olacak cey cey, diyecek ki 'otto, şöyle bir şarkı yazdım, bak dinle''. işte tam bu dize'den sonra çıkışırım:

    ''voo! vooo vooo vo vo voooo! taym aut taym aut cey cey taym aut!'' diyerek sustururum, ayama doğru kesme işareti yaparak, niga pliiz diyen samuel l cansın gibi çenemi dikip burun deliklerimi şişirken gözlerimi devirerek ona uzun uzun bakarım. sonra kendisine kırmadan, üzmeden yaptığının saçmalık olduğunu, kendisini düşünmüyorsa çevresindekileri düşünmesi gerektiğini, bu sözlerden vazgeçmesini ince ince izah vererek tavsiye ederim.

    eğer bundan sonra hala ısrar eder de ''otto, yanılıyorsun geçmişte çok haşindim, şimdi kuula döndüm bakma sen'' falan derse az daha sinirlenirim.

    ''cey cey sadece kendini kandırıyorsun, ne şimdi ne geçmişte böyle bir durum yaşanmadı, sen hep gudiktin, hep de gudik kalacaksın. göz var izan var, lütfen...lütfen...'' derim.

    eğer hala ısrar ederse, 'lütfen...lütfen diyorum bak, lütfen! lüüütfen! lütfenden anla! hayır, lütfen!'' diye sesimi kademe kademe yükseltecek şekilde tekrara geçerim, o zaman anlar, o kısmı çıkarıp kaldığı kısmıyla yazar. geri kalan kısmı da zaten gayet inandırıcı, tam cey cey kafası.

    ama benim gibi bir kişi dahi yokmuş çevresinde ki bu sözler bu şekliyle halka arz edilmiş. lütfen..
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap