8 entry daha
  • dogrudur, bahsedilen yaziyi silmisimdir zira ayni seyden asagi yukari ayni sekilde bahsettigim baska bir yazimin daha sozlukte bulundugu aklima sonradan gelmistir (bkz: #16066719). hafizamin bu hatasi icin ozur dilerim... obur yandan, bu soylediklerimin arkasinda olmadigim, birilerine hedef sasirtmaya calistigim anlamina gelemez.

    simdi, bahsedilen duruma geri donelim, bir tarafta, tutuklanmis ve adalet sistemince bir cezaya carptirilmis bir mahkum var, diger tarafta da kendisi gibi olanlari bir lince cagiran bir sivil... bu silahli iki grubun arasindaki catismadan tabii olarak farkli bir duruma isaret eder ve eger siz bu farki hala goremiyorsaniz, size "allah sifa versin"den baska bir sey soylenemez.

    ...yani bahsedilen kisi bir komutan degil, bir tutuklu, siz de ustune o komutan tarafindan silah dogrultulmus bir asker degil, sivilsiniz. ha, derseniz ki, bence devletin hukuku dogru ve gucu yeterli degildir, bu yuzden ben paramiliter orgutlenmeler olusturmaktan yanayim... herhalde, o zaman, size de terorist denilmesinden rahatsiz olmazsiniz, degil mi?..
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap