37 entry daha
  • öyle iki kere ikinin dört ettiği kadar açık ve net sakıncalı sorular olduğu gibi, adamı vezir edeceği düşünülürken rezil eden sorular da olabilir ki birine örnek vermek istiyorum ciddi ciddi: "nereye gidelim?"

    bu soruyu asla ve asla bir kıza sormayın. tamam, siz çok anlayışlı olduğunuz için soruyorsunuz bunu ama, sevmiyoruz.. ha, istemediğimiz bir yer olursa zaten söyleriz biz, kuzu gibi peşinizden geleceğiz anlamına gelmiyor bu.. fakat bir kız hayatta en çok "öf ne yapsak, nereye gitsek?" diyen erkekten nefret ediyor. hatuna ayrıntılı bir program sunmazsanız, kaçar gider. bakın çok ciddiyim..

    "ay ne yapsak acaba?" "yemeğe nereye gidelim?" "oradan şeye mi geçsek?" "hmm peki sonra?" "belki biraz yürürüz ne diyorsun?" yerine "şu saatte şurada buluşuruz (ya da evinden alırsın, duruma göre bak işte) şu saatte şunu yapar, şurada yemek yer, sonra bıdı bıdı yaparız" demek daha makbul. yiyeceği yemeğe, içeceği içkiye karışın demiyorum fakat, belirsiz bir program sunmak tehlikeli iş.. size garantili olanı söylüyorum, yaparsınız yapmazsınız artık beni ilgilendirmez.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap