14 entry daha
  • kanlı canlı bi film olmuş, ancak hikayesi çok zayıf, sığ kalmış. beklentiniz yüksek olmasın, öylesine vakit geçirmek için gidilebilecek bi film.

    --- spoiler ---

    1 - 50 tane ninja bizim adama otoparkta saldırdılar, onlarca yıldız attılar, yetmedi, otoparktan sonra yolda da kovaladılar, sonra adamı otel odasında yatıyo bulunca "hadi ustaya götürelim" dediler(?), otoparktaki saldırının amacı adamı canlı ele geçirmek miydi, değildi, basbaya öldürmeye çalışıyodunuz, nerden icab etti ustaya götürmek?..

    2 - asker kasklarını delen ninja yıldızları nasıl oldu da kadının sürdüğü arabanın camını delip geçemedi, üzerinde kaldı anlamadım. yada o insanı rahatlıkla ikiye kesebilen bıçaklar nasıl oldu da kadının arabasının camına saplandı kaldı, geçemedi?.. diyelim araba çok güvenlikliydi, peki o arabada hava yastığı falan yok mu, abla otoparktan çıkınca dan diye geçirdi, sonra bişey olmamış gibi sürdü gitti?..

    3 - kalbi sag taraflarında olanlar sol ciğerlerinden kılıç darbesi alınca hiç kan akmıyor mu, yada ciğeri deip geçen bi yara ölümcül değil midir, bunu da anlamadım.

    4 - filmin sonunda, madem ustanı 2-3 hamleyle kıymaya döndürebiliyodun, illa kıza mı saldırması gerekliydi, noldu da o andan sonra usta ile bizim ninja arasındaki güç dengesi bu kadar değişti, tavuk sote gibi doğrayabildi adamı?..

    aklıma yatmadı yani, hikaye kendi içinde ters düşmüş kendine ve mantıksızlaşmış bazı noktalarda...

    --- spoiler ---
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap