7 entry daha
  • malcolm in the middle'a çeşitli yönlerden benzerliği kaçınılmaz derecede ne yazık ki. aptal abi reese'i alıp yerine ortanca kız kardeş sue'yu koymuşlar, akıllı malcolm ile garip küçük kardeş dewey'i birleştirip brick'i koymuşlar. bir de ergen abimiz axl var. dizinin odak noktası da malcolm yerine anne frankie. bir tek babalar farklı gözüküyor. ama neil flynn hâlâ gözümde scrubs'taki the janitor, onu bir türlü aşamadım.

    malcolm in the middle'daki gibi garip aile yapısı, çocukların yaptığı absürdlükleri normal karşılayıp absürdlükle karşılık vererek komik durumlar ortaya çıkaran ebeveynler bu dizide de mevcut. bunu çoğu zaman family guy tarzı flashbacklerle besliyorlar.

    durup düşününce o kadar benzerlik yazılabilmesine rağmen gayet farklı bir dizi the middle. dizinin jokeri brick, süper rol yapıyor velet, küçük olduğundan yasalara göre belirli sürelerde çalışmak zorunda olmasa üzerine çok daha fazla yoğunlaşabilirlerdi ama bu kıvamda da gayet güzel gidiyor. bazen sue'ya biraz fazla yükleniyorlarmış gibi görünüyor, aptal karakterlerin makus talihi bu ne yazık ki. axl'ın ergenliği konusunda da biraz çelişkiye düşüyorlar, bazen çok çocuksu bazen tam ergen davranabiliyor.

    özet: malcolm in the middle'ı seviyorsanız bir şans verin bence.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap