14 entry daha
  • şu ana kadar izlediğim en güzel futbolla alakalı film kesinlikle. niye nottingham forest'la yaşadığı başarıların anlatılmadığı filmden sonra tek sorgulanabilecek şey belki de, ancak sanırım yapımcılar nottingham forest'la kazanılan başarıların nasıl geldiğini yani brian clough'un o noktaya nasıl geldiğini anlatmaya çalışmışlar. don revie'yle beraber katıldığı tv programının bile nottingham forest'la kazandığı başarılarda büyük payı var gibi duruyor. orada yediği ayarlar sanırım kendisine avrupa şampiyonluğu olarak geri dönmüş. hatta o kadar çok ayar yedi ki 2 kere avrupa şampiyonu olmuş herifler.

    o değil de az biraz fm geçmişi olan bi insanın bu filmi beğenmemesi, hatta bu filme objektif yaklaşabilmesi çok zor. kendi evlerinde oynadıkları leeds united maçında heyecandan maçı izleyemeyen ve soyunma odasında oturan clough'un ruh halini sanırım hepimiz az biraz anlayabildik. ya da başkana göz dağı vermek için istifasını sunduğunda kafasındaki planları hissedebildik. sonuçta biz de yanlış zaman ve yanlış yerde verilen ultimatomlar sonucu bol bol işsiz kalmış nesildeniz. transfer parası olmadığı için clough'un başkana küfürler savurduğu sahnede filmi durdurup clough'u ayakta alkışlamaya başlamamla fm 2010'u neden bilgisayardan sildiğimi düşünmeye başlamam bir oldu zaten.

    allah sizi inandırsın ben de fm 2007'de ingiltere 4. liginden stockport county'i alıp 7 senede avrupa şampiyonu yapmıştım. bakarsınız bi gün benim de filmimi yaparlar. hala save dosyalarını saklıyorum zaten, hayatımda en büyük başarı ne de olsa.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap