13 entry daha
  • yayında kalması için hala umut olan dizi. bilen bilir, her sene e web sitesi tehlikede olan bir diziyi kurtarmak için anket yapar ve birinciye inanılmaz bir medya desteği sağlar. bu sene ilk 6'ya kalan dizilerden biri de better off ted. (bkz: heroes) (bkz: one tree hill) (bkz: life unexpected) (bkz: parenthood) (bkz: chuck) listeye bakacak olursak heroes ve one tree hill çoktan son kullanma tarihleri geçmiş diziler. nbc'nin bu zor gününde lauren graham ve peter krause ile sükse yapan parenthood ve öyle ya da böyle kanalın yüzünü güldüren chuck'ı yayından kaldırmayıp en azından 13 bölüm daha vereceğini düşünüyorum. geriye çok sevdiğim life unexpected ve çok çok sevdiğim better off ted kalıyor kurtarılacak. bir "çok" fazlasından anlayacağınız üzere oyum better off ted'den yana. arrested development sonrası bu kadar zekice yazılmış ve güzelce oynanmış bir komedi gelmemişti. yazık ki böyle özel alaka isteyen, beyin hücrelerini biraz daha çalışmaya zorlayan dizilerin ömrü uzun olmuyor. en azından şanındandır, arrested development gibi 3. sezonu görse sevinirim. oyuncuları başka dizi pilotlarına dağılmış olsa da hala umut var. siz de gidin oy verin:

    http://uk.eonline.com/…his_itvote_now_in_final.html

    dizinin ne kadar komik olduğunu hala bilmiyorsanız en azından yaratıcısının ne kadar komik olduğunu görün:

    "is better off ted in danger of not being renewed? i thought everyone liked it. and by the way, this is a terrible way to find out.
    seriously, we love our fans and appreciate the power of their enthusiasm. and we still have stories to tell. stories that will make america a better place! ok, i'm exaggerating, but the show's funny and funny things should be allowed to go on living that's how evolution works. rabbits, turtles, chickens, they're all funny, and so evolution keeps them around to amuse us. i feel strongly we should be treated the same way, otherwise evolution isn't being fair."
    —victor fresco, creator and executive producer
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap