1 entry daha
  • *''büro kartal yeni adliye yanında. ağırlıklı icra takipleri. çok iş yoğunluğu yok. ümraniye k. köy kartal çalışıyrz. kısa süre sonra dosyaları ve insiyatifi bırakabileceğm girişken, özgüveni yüksek bir arıyorz. başlangıç olarak piyasa ücretleri verilir performnsa göre ücret iyileştirmlri ve pirim usulü'': şu ilanları ne zamandır takip ediyorum, okuyorum, inceliyorum daha bir kere ücretten bahsedeni görmemiştim. bu bir ilk. her şeyi de baştan açık açık yazmış. böyleyken böyle.yalnız dosyaları bırakmak, girişkenlik, özgüvenlik falan. bir süre sonra patron avukatlığını gösterecek, bir şeyle ilgilenmeyecek, ama ''şu dosyayı ne yaptın?'',''bu dosyada şu işlemi yap'' falan diyecek belli ki.

    *''kadıköy hasanpaşa’da bulunan büromuza seyahat engeli bulunmayan stajyer avukat arkadaşlar arıyoruz.'': seyahat engeli bulunmayan. işte bu anahtar sözcük. buradan anlıyoruz ki icra işiniz çok, pek çok kere hacze çıkılması lazım. bu haciz yerleri şeir içinde olduğu kadar şehir dışında da var. mırın kırın etmesin bir gün giresun'da hacze çıksın, bir gün konya'da. seyahati seven arkadaşlar düşünebilir.

    *''bahçelievlerdeki hukuk büromuza avukatlar alinacaktir. acil baylar'': bir de bunlar var. stajyer avukat arayanların yazdığı ilan köşesine avukat aradığı ilanını koyan dikkatsiz ve aceleci meslektaşlarımız.
    sondaki ''acil baylar'' uyarısı içinse aklıma bir sürü şey geliyor ama...zuhahaha. 32 yaşındayım, esmerim, bekarım, 1.60 boyundayım, 55 kiloyum.acil baylar....ay avukat bey, sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap