165 entry daha
  • sevgili gelecekteki sevgili,
    lütfen beni sevme çünkü bir gün bundan vazgeçince çok acıtıyor. bana sevmek bisiklete binmek gibi öğretildi, bir kez sevince hep seviyorum. ama bir gün sen bundan vazgeçiyorsun ve ben dengemi kaybedip düşüyorum. acıyor. yanlış anlama, çok iyi bir insansındır eminim ama insanız işte kusurluyuz, birisi bizi sevince aklımıza geliyor sevilesi bir şey olduğumuz. yani biri bizi sevince başlıyoruz kendimizi sevmeye ve muhakkak ondan daha çok seviyoruz kendimizi ve sonrası beklentiler, hayal kırıklıkları...yetmiyor. seni, senden öncekilerin günahlarıyla yargılamıyorum, çünkü kendi günahlarını heybende sakladığını biliyorum. işte ben bunu istemiyorum, kusura bakma sana güvenmiyorum. seni tanımadığım için böyle söylediğimi düşünme, bir yabancıya karşı duyulan bir güvensizlik değil bu bilakis ben hanginizi sevsem aynı kadın oluyorsunuz ve kucağıma bir ihanet bırakıp gidiyorsunuz. kalu beladan beri hikaye hep aynı, sevmek bize gelmiyor. emin ol çevrendeki mutlu insanların hiçbiri birbirini o kadar sevmiyor. seninle alakası yok sevince insanın kimyası bozuluyor. o yüzden yol yakınken gel sen beni hiç sevme. sonradan bunun bir alışkanlık olduğunu düşüneceksin çünkü, beni hayal kurmaya zorlayacak kadar güzel olacaksın ve kurduğum her hayali en ufak parçasına kadar tuz buz edip, hayatın boyunca başına gelen tüm kötü şeylerden beni sorumlu tutarak bir başka ihtimale uzaklaşacaksın.
    sevgili gelecekteki sevgilim,
    sen hiçbir zaman mutlu olamayacaksın. ama bak belirli dönemlerde mutlu olduğunu sanacaksın. eğlendiğin, güldüğün, sarhoş olduğun zamanlar olacak, güzel müzikler dinleyip, güzel yerlere gideceksin güzel yemekler yiyeceksin ve hatta yaşadığın en iyi seksin o an vecd ettiğinin olduğunu söyleyeceksin ama sevgili gelecekteki sevgilim: yalan söylediğini yalnız sen bileceksin. ve bu bile senin mutluluğun önünde bir engel olacak. sevgili gelecekteki sevgili, biliyor musun insan mutlu olmak için fazla kusurlu. özünde çok iyi bir insan olduğunu düşüneceksin, belki gerçekten de öylesindir, ama bunu en kirli anında düşündüğün için kendinden şüpheleneceksin hep. ruhun asla huzura ermeyecek ve yaşamaya devam etmek için tek yolun kalacak yeni yalanlar söylemek. o aralar sevdiğini söylediğin kimse artık ona, çevrendekilere ama en çok kendine her gün yeni yalanlar söyleyeceksin. sakın kişisel algılama bunun seninle alakası yok, dedim ya biz insanlar hepimiz böyleyiz. şöyle bir bak etrafındakilere, mutsuz ettiklerinin temelinde hep mutlu olma isteğin yatmıyor mu? mutlu anılarının altını kazı biraz, eni sonu bir yalan çıkmıyor mu?
    sevgili gelecekteki sevgili, eminim beni tanısan çok seversin ama sevme. sen bana karşı hissedebileceklerini de başkalarına dağıt, ben payıma düşeni istemiyorum.
    yani şimdi sen gelecektesin ya hani... işte lütfen hep öyle kal, hani gelecekmişsin ya... n'olur hiç gelme.
1446 entry daha
hesabın var mı? giriş yap