9 entry daha
  • samil tayyar'i sevmem, oncelikle bunu bir belirteyim de ilk satiri okuyup taslamaya baslamayin. lakin 32. gun programinda yasanan tartismayla ilgili dikkatimi ceken bir nokta var, onu paylasmak istiyorum.

    yazgulu aldogan program sirasinda izleyicilere, kendisinin engin bilgi denizinden faydalanma imkani sunmus ve demistir ki: "biliyorsunuz medya, iletisim organlari demek. ama "medyum" kelimesinden gelir ve bu da "gaipten haber alan kisi" anlamina gelir".

    simdi guzel kardesim, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanin en guzel ornegini sergiledin. yahu bu resmen cehaletin daniskasi, sen one surdugun sacma sapan argumana temel olusturacaksin diye boyle uydurma bir bilgiyi nasil dile getirirsin?

    samil tayyar daha iyidir, daha kotudur demiyorum. turkiye'de basinin geneline hakim cehaletin resmidir iste bu. biz de bunlardan milleti bilgilendirmesini, aydinlatmasini mi bekliyoruz?

    kendini "aydin" ilan eden, kiymeti kendi sozunden menkul o kadar cok insan var ki gazetelere yazan, televizyon programlarina cikan, hayretler icinde kaliyorum! bir coklarinin bu kadincagizla bir tutmayacagi, el ustunde tutulan, sozleri slogan bellenen oyle coklari var ki ayni cehaleti sergileyen!

    birisi de cikip dememis mi "yahu ne diyorsun sen? iyice sacmaladin" diye?!

    "gazeteciyim, yazarim, su ajansta su gazeteciyle calistim" diye her firsatta ozgecmisini paylasan, ama aslina bakilirsa kendine yakistirdigi ozelliklerden coguna fersah fersah uzak, cahil bir kalemdir.

    (tayyar sana da gicik oluyorum ve sozler hazirladim, ama sonra...)
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap