1 entry daha
  • sözlüğe yeni gelmiş biri.. belki eskiden de yazıyordu bunu bilemem.. ancak sözlüğe geliş amacı bildiklerini paylaşmaktan çok nefretini kusmak içinmiş gibi görünüyor. en azından tarzı böyle hissettiriyor.

    entrylerine bir göz attım, odtü mezunuymuş.. iki dil biliyor. türkçe dışında. kelimelerin yanlış kullanılmasıyla bozmuş kafayı. sürekli birilerini hacamat etme arzusu var entrylerinin dibinde. sürekli bir asabiyet hali söz konusu. drucuk'un erkek versiyonu sanki?

    özellikle sözlüğün selebritileriyle bozmuş kafayı.. sanki sözlük selebritisi olunca bir şey oluyormuş gibi.. ya da olmayınca başka bir şey. on yıldır sözlükte entari dikip hala selebriti olmayan bir yazar olarak kendisine yeni başladığı yazarlık yolunda bu hiddetle çok fazla mesafe kat edemeyeceğini anımsatmak isterim.. sözlük bir cenk meydanı değil, bilgi kaynağı çünkü.

    benim elbet kendisiyle ilgili bir sorunum yok. zaten olamaz da. küçük insanların işidir insanlarla uğraşmak. daha orta halliler olaylarla, büyükler ise fikirlerle uğraşır.. kendisine nacizane önerim kişilerle uğraşmayı bırakıp fikirlere kanalize olması yönünde.. hani odtü mezunu, iki yabancı dil bilen, entellektüel bir insan olarak böyle bir öneriye ihtiyaç duymaması da lazım aslında.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap