4 entry daha
  • bu adam için trabzonsporlu diyen tüm trabzonsporlular'a hakaret ediyordur. o kadar fanatik bir fenerbahçeli ki biraz önce ntvspor'a yaptığı açıklamaların keşke görüntüsünü kaydetmiş olsaydım da başkalarına gösterebilseydim. en fanatik benim diyen fenerbahçeli bile "çüş artık" derdi kendisine.

    yaptığı açıklamalar daum ve fenerbahçe üzerineydi. fenerbahçe daum'u kovarken çok haklıymış. ortega davası bosman davasından sonra kazanılmış en büyük davaymış. şekip mosturoğlu'ya övgüler sunuyor tabii arada. daum niye parasını istiyormuş. başarısız olduğunu kabul edip daha iyi bir yaklaşım sergilemeliymiş. fenerbahçe türkiye'nin parasını kurtarmaya çalışıyormuş. hiddink niye rusya ile sözleşmesi varken bizle anlaşmış(ne alakaysa! adamın sözleşmesi 2-3 ay sonra bitiyordu bizle anlaştı sözleşmesinin bitmesi bekleniyordu sadece). bu olaylar dünyanın her yerinde oluyormuş. fenerbahçe aslında daum ile 1 senelik anlaşacakmış da orada bazı bilinmeyenler varmış, yönetimin eli mahkum olmuş(daum 3 senelik sözleşme istemiş, çok büyük bir bilinmeyen).

    ben böyle anlatınca olmadı ama izlemeniz lazım işte. böyle rezillik olamaz. bu adamı hiç tanımıyordum, son 3-4 ayda kendini öyle tanıttı ki fanatizmin ne demek olduğunu tekrar tekrar öğreniyorum. gerçiş bu avukatlığının sebebi fanatizm mi, yoksa başka bir şeyler mi onu bilemiyorum. eğer fanatizmin ötesinde bir fenerbahçeli değilse işini layıkıyla yapıyor!
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap