• islam dinine inanların ciddi olarak düşünmesi gereken olgudur.

    dışarısı elli derece olsa bile kadın baştan ayağa bileklere kadar örtünmek zorundadır. erkekse belden dize kadar örtünse yeridir. çünkü allah kadını tahrik olunabilecek biçimde yaratmıştır, erkeklerin tahrik gücü daha düşüktür.

    kız evlat mirastan erkek evlada göre daha düşük pay alır.

    tek kadının şahitliği yetmez yanına bir eküri gerekir.

    camilerde kadınlar arkada namazı kılıp vaazı ayrı dinlemek zorundadır. öndeki güzelim çinileri vs. göremezler. aynı biçimde aslında islam'da böyle olmadığı söylense bile uygulamada kadınlar cenaze namazı kılamazlar. babalarının, kardeşlerinin, evlatlarının cenazesinde onlara son manevi göevlerini yerine getiremezlerken uzaktan akrabanın tesadüfen yanında bulunan arkadaşı olan bir erkek sırf erkek diye cenaze namazında en önde saf tutabilir.

    tesettür kurallarından dolayı kadınlar açıkta abdest alamazlar, erkekler rahatça alabilir.

    kimi müslümanlarca erkek şehitlere 72 bakire armağan edileceğine inanılır, erkeklere huriler vardır, çoğunluk müslümanları kadınlara nuri olduğuna inanmaz. erkeğin cinselliği cinsellik de kadınınki nedir?

    allah nedense kadını birtakım biyolojik farklılıklarla yaratmıştır. kadın bu yüzden regl olduğu gerekçesiyle cuma namazına gidemez. en azından bunu söyleyenler var. hatta bazıları işi daha da ileri götürüp kadının camide yeri yoktur derler.

    erkeklere kadın cariyeler vardır. kadınların cinsellikleri için erkek köleler var mıdır? yeri gelmişken (bkz: islam'da kölelik)

    peygamberler hep erkektir, kadın peygamber hiç gelmez.

    kadın imam sakıncalıdır. önde eğilip kalkarsa arkadaki cemaat allah'a yönelmesi gereken vecdden sapar uçkurunun dikine imamın kıçına takılır.
hesabın var mı? giriş yap