494 entry daha
  • fenerbahce'de futbolculugu ile efsane aykut olarak hatirlanmak istiyorsa bir an once istifa etmeli ve teknik direktorluk stajina baska bir takimda devam etmelidir.

    takim sezon basindan beri her hafta ileri gidecegine geri gidiyor. son maclarda cok bariz oyuncu degisikligi hatalari ustuste gelmeye basladi. lig yarisina cok erken havlu atmasi muhtemeldir fenerbahce'nin.

    elindeki cok daha kisitli kadrolara ragmen calistirdigi takimi her sene zirveye oynatan daum'u korkak, beceriksiz, capsiz hoca diyerek yerden yere vuranlari da cok merak ediyorum. bu sezonki fenerbahce'yi yuzleri kizarmadan izleyebiliyorlar mi. fenerbahce son yillarda en azindan derbilerde ic saha dis farketmeden topa hakim olur ve istedigi sonucu almakta zorlanmazdi. bugun bakiyorum ikinci yari fenerbahce'nin top hakimiyeti bir ara %39'a gerilemis, takim top yapamiyor ama mudahele eden yok. kenarda kocaman bir balon var ne yapacagini bilmeyen. artik kabul edelim maalesef aykut kocaman medyanin sisirdigi bir balondu ve artik patladi.

    baskan biraz fenerbahce'yi seviyorsa cok gec olmadan aykut'u alsin ve emekliye ayrilsin. yok eger israr ederse zaten devre arasini bulmaz tribunlerin yonetim istifa, aykut istifa diye bagirmaya baslamasi. 19 eylül 2010 fenerbahçe beşiktaş maçına istinaden yaziyorum bu entry'i ama sakin skor yazarligi yaptigim sanilmasin, keza sezon basindan beri aykut hoca'nin yetersiz oldugunu bikmadan usanmadan tekrar ediyorum ve etmeye de devam edecegim.
21425 entry daha
hesabın var mı? giriş yap