161 entry daha
  • bir örgütlenme teorim var. lenin, troçki nası düşünememiş hayret ediyorum. başlıyorum;

    bi kere cazip bi parti bu. ismi bile kitleleri gaza getirmeye müsait. sempatilerini kazanmakta zorlanmayacağız ama örgüte katmakta sıkıntı çekeceğiz. eh malum kaynak yaratmak zorundayız. soros felan da bi yere kadar yani. bizim millet pek sevmiyo örgütlensin, aidat versin felan. peki ya bu işten kazançlı çıkarsa?

    evet, sadece parti kazanmayacak, herkes kazanacak! her üye örgütlediği kişinin aidatının %5'ini alacak. 10 üye örgütlerse örgütlediği kişinin örgütlediklerinden de %5 oranında pay almaya başlayacak. ki bu kişinin adı şef oluyor. örgüte 100 kişi kazandırmışsa partiye (büyük şef), aldığı pay oranı %10 çıkacak.

    bu vesileyle, şeflerin örgütleme faaliyetlerinde artış olacak. aldığı komisyonlarla geçimini sağlayabilecek. yani ayrıca bi işe gerek yok. şeflerin kazançları dudak uçuklatacak kıvama geldikçe profesyonel olarak devrimci olmaya niyetli insanların sayısında muazzam bi artış olacak. ki bunların yarısı bi halta yaramayıp verdikleri aidatla dımdızlak kalacaklar. unutmadan; hedef kitle ev hanımları. oriflame, tupperware başarmış bunu. biz neden başarmayalım?

    neticede, örgütlemek bi sanattır.

    şayet randımanlı bi örgütlenme süreci geçirirsek, sisteme titan zincirini de ilave etmeyi düşünüyorum.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap