9 entry daha
  • spoyler:

    bence girişi yapamadılar diziye. adam bilmem kac yasında, kadın bilim adamı. basladılar ucuncu bolum dorduncu bolumde "ama hayatım kullanma super guclerini, lutfen canikom sen de kullanma" gibi sacma diyaloglara. ya arkadas, eve lcd televizyon almıs kadar tepki verdiler bu super guclere. sanki beklıyorlar gibi. bu kadar heyecansız boktan super yetenek mi kazanılır?

    o jj denen montofon tipli cocuga gelince, ya allah yaratmıs yani bişey demek istemiyorum ama bu kadar da acayip tipli birini nasıl buldular hayret. cocukda hakikaten gelişim bozuklugu varmıs gibi duruyo. ne bileyim super beyin olunca tipide duzelseydi bari. (bu hakaret hayali kahramanlara yapılmıstır, gerisini tenzih ederim)

    birde, ailesine yalan soyluyor jj superbeyin olması konusunda. jj futbol takımına girecegim dediginde babası bayagi sasirmisti. o da niye benim bi sey yapamayacagımı dusunuyonuz diye trip yapıyo. babası da anneside uzuluyo cocuk trip yapınca.. lan olum soylesenize manda boku kılıklı jj sen kim amerikan futbolu kim diye!!! ya paylasımcı ebeveynligin cılkını cıkarmıslar acayip rahatsız etti bu durum beni.

    birde kendini batmanin iti robin zanneden siyahi assistant district attorney(ada) var. ya bu cakma hulk'un kac yıllık kankası oluyosa niye bu bekar ve sap geziyo? biraz daha kişilik veremezler miydi adama ? bence daha uygun olurdu. iki arkadas uymamıs.

    yukarıda da dedigim gibi bunu senaryo hatası olarak goruyorum ben. yonetmenlik sırıtmıyo ama senaryo zannedersem biraz yavan.

    hikayede eger gorundugu kadar basit gelişirse( kadının calistigi firmanın sahipleri ozel guclu insan yapma asısını coktan kesfetmiş ve bunu kotu emellerini saglamak icin kullanıyor ve bu aileye savas acacaklar hipotezi) yazıklar olsun.

    spoyler.

    velhasıl izliyorum ama niye izledigimi bilmiyorum. vaktiniz coksa izleyin.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap