aynı isimde "the tourist (dizi)" başlığı da var
25 entry daha
  • filmin görüntü yönetmenliği ve müzikleri için diyeceğim bir şey yok. eğer filmden kalkıp gitmediysem emin olun tek sebep şu güzelim çekimler ve sahnelere yerleştirilmiş duygusal müziklerdir.

    senaryo o kadar sıradan o kadar basite indirgenmiş ki anlamak mümkün değil. bu denli pahalı bir yapım işinin böyle ucuz bir hikayeye kurban gitmesi yazık olmuş. filmin yönetmenine gelince ben filmde yönetmenlik bir olay göremedim. ha bir iki sahne hariç, mesela johnny depp'in sigarasını yaktığı sahne ile filmin en başındaki angelina jolie'nin olduğu sahneler yönetmen işi belli. ama onun haricinde filmde beni etkileyen ya da bak gerçekten gittiğime değmiş diyebileceğim ne bir diyalog, ne bir çekim, ne de bir olay kurgusu olmuş. şu senaryoyu amerikan televizyonlarından birine verseniz çok rahatlıkla daha eğlenceli bir film çıkarabilir diye düşünüyorum.

    ayrıca karakterlerin aksanları fazla zorlama olmuş. filmin sonlarındaki kurgusuna gelince aklı sıra seyircinin ilgisini çekmek için numaralar yapayım denmiş ama valla olmamış o da.

    diyeceğim odur ki, johnny depp'in iyi filmlerinden biri değil, angelina'nın da öyle. sadece bu ikiliyi sinema perdesinde görmek isteyenler, avrupanın en güzel çekimlerini seyretmek isteyenler ve öylesine izlemek isteyenler için ideal bir film olmuş. gitseniz de gitmeseniz de bir şey kaybetmessiniz.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap