68 entry daha
  • özellikle etiler şubesi, birşey tuttuktan sonra, nezakete az önem verme ve serviste kalitesizleşme. örneğidir. hani insanlar tarafından sevildi, güzel bulunda ya, artık doymuştur şube. herşeyi kaktırabilir gibi düşünebilir bazı duyarlı çevreler.

    bu şubede, yani etiler şubesinde, kasiyerde oturan kıza şikayet ettiğiniz takdirde," üffffff, şefe söyleyin" gibi bir durumla karşı karşıa kalabilirsiniz. şefe gittiğinizde, ismini zorla söyler isminin tayfur salatan olduğunu öğrendiğinizde, tayfur bey kibar tavrından bir derece daha sinirli bir tavıra girişmiştir bile. çünkü ismini sormuşsunuzdur, en büyük hakarettir, ama kendisi bilmez ki bırakın amerika veya avrupayı ülkemiz olan az gelişmiş türkiye'de bile, bırakın özel sektörü, devlet memurlarının bile isim yazan yaka kartını görünür şekilde takmayışı suçtur. ama özel sektördeki kendini bilmez bazıları ne hizmet verseler kabulleneceğiz zannediyor ve ne yazık ki biz de bu marka moda olmuş diye kabulleniyoruz. adamlar tutturdu ya artık bu iş yeri zarar edene kadar hatalarının farkına da varmazlar.

    neyse velhasıl kelam, artık sanırım müşteri sıkıntıları olmadığı için millete kaba davranmaktan sıkıntı duymayan bir kurum. en azından etiler şubesi. gidin ve ağzınızın payını alın. merak ediyorum, sıfırdan tırnaklarıyla bu konuma gelmiş gamze cizreli hanfendi, bu sorumsuz insanları ne kadar takip ediyor. sorumluluk , iş sahibi olmak, esnaflık dediğimiz şeyler dünyanın en kolay şeyi değildir, gamze hanımın hayatını okumuş biri olarak ne kadar zorluklar yaşadığını biliyorum. ama şube şeflerine veya müdürlerine bu kadar yetki tanımak sanırım ülkemiz gibi, yetki sahibi olunca kendini kral hisseden tipler için uygun birşey değil.

    not: konu uzadı.bu da böyle bir gözlemimdir, gamze cizreli hanfendi olmak üzere tüm big chefs yetkililerine arz ederim
506 entry daha
hesabın var mı? giriş yap