13 entry daha
  • bir aile dramı içine gömülmüş benim izlediğim sağlam korkutan filmlerden.

    ----spoiler----

    belirtildiğine göre filmin senaryosu gerçek bir hikayeye dayanıyormuş...

    film oldukça etkileyici; korku tarafını bıraktım sadece çocuğunu almaması için tanrıya dua eden anne bile bir insanın kalbini parçalamaya yetiyor.

    filmde göstere göstere gelen "şimdi korkutucu bi' şey pitiy diye çıkacak" deseniz de irkilmekten kendinizi alamıyorsunuz.

    bazı yerlerde ise hiç beklenmedik anlarda (örneğin evin annesi sara wendy'e odası olacak yeri gösterirken kapı açıldığında kapıya gömülü aynadaki adamın yansımasını görünce) insanın adeta altına doldurası geliyor.

    ayrıca ilginç bir hikayesi var, hikaye kanser olan çocuğunu connecticut'a bir hastaneye getirip-götürmek zorunda olan bir ailenin connecticut'ta bir -cenaze- evi satın almaları ve oraya taşınmalarıyla başlıyor.
    filmde daha önce ruhlarla irtibat kurulan ve medyumluk yapılan evde huzur bulmayan bir ruhun, ölüme yakın olduğu için metafiziksel olgulara duyarlı olan matt'e çeşitli sanrılarla görünmesini, bu sanrıların sebebini ve bir fertlerini günden güne kaybeden ailenin dramı anlatılıyor.

    eğer aptal saptal "amerikan gençliğin bir yerlere kafa çekmek, sevişmek için giderken ıssız bir yerlerde kaybolur ve tesadüfi olarak oralarda ikamet eden katil gelip hepsini öldürmeye başlar" tarzı korku filmlerinden sıkıldıysanız kesinlikle başvurmanız gereken bir film.

    ayrıca evin babasına da hasta oldum abicim. çakmış vodkayı, çakmış gitarı ohoovvvv.

    ----spoiler----

    bu sene izlediğim güzel korku filmlerinden televizyonu kapatmadan önce ışıkları açmaya gittiğimi sonra televizyonu kapatarak karanlıkta kalmaktan sakındığımı söylemek isterim. aynı duyguları 30 days of night filmini izlerken de yaşadım.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap