1607 entry daha
  • sıra sıra beklediğim fakat gayet güzel eğlendiğim zirvedir.
    önce tabiki herkes gibi içeri girmek için bir sıraya girdik gotik sirin ve +1 le. tam evet girişe yaklaştık derken aslında bizim girdiğimiz sıranın asıl sıraya girebilmek için oluşturulmuş başka bir sıra olduğunu farkettik, baktık döne döne uzayıp giden bir kuyruk, nasıl olacak, ne zaman bitecek derken 1 saatin sonunda içeri girebildik. artık tamam verelim şu montlarımızı da dalalım eğlenceye derken dışardakine benzer bir sıra da vestiyerin önünde vardı. eh mecburen o parkuru da tamamladık. girdik ilk kata ve fiat standı bizi karşıladı. başta ilk kat fazla fuar vari gözüktü gözüme ama bir süre geçince alışıyosun, valla bak. beklerken acıkmıştık. önce birşeyler yiyelim, aç karnına içmeyelim dedik ama nerde bambi'nin yeri tam bir felaketti. sıranın nerden başladığı belli değil, ne zaman bize geleceği belli değil, dedik önce içelim sonra yiyelim en iyisi. kafe pi başarılıydı. açlıktan midem kazınınca maximus standını keşettim ama onun için de bir sıraya girmem hatta yumruk atmam gerekiyordu, tabiki bunu da yaptım. biraz açlığımızı bastırdıktan sonra bakalım yukarıda ne oluyor dedik. 2. kat festival alanı gibiydi çoğunluk yerde oturuyordu ve bana mı öyle geldi bilmiyorum ama hepsi somurtuyor gibiydi. biraz dolandıktan sonra ünlü çıktı sahneye. ilk parçaları bizi hiç açmadığından tekrar 1. kata indik. bundan sonra eğlenceli kısım başlıyor. yazar olduğunu bilmediğim bazı tanıdık yüzlerle karşılaşıp kısa sohbetler ettik sonra jamesjersey , cry freedom , yilmazyildirim ve comenger ile tanıştık. hepsini çok sevdim. çok hoş sohbet ve eğlenceli insanlar. zaten gecenin geri kalanı çoğunlukla onlarla sürekli birşeylere gülerek geçti. sonra "abla" muhabbetimizin ortasına düşen afrikalileo ve limonlufiruze ile tanışmış olduk.
    ayrıca yilmazyildirim sayesinde bir fiat arabam, gotik sirin sayesinde boynuma asabileceğim bir shot bardağım, jamesjersey sayesinde bir kalemim ve afrikalileo sayesinde de ekşi t-shirtüm oldu. bir ara biri de peçeteden gül yapıp vermişti ama onu yere attım.

    sonuç olarak 12 yaş zirvesi benim için kötü başlamış olsa da gayet güzel sona erdi. eğlendim. emeği geçen herkese de teşekkürlerimi bir borç bilirim. evet.
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap