1 entry daha
  • monty python ekibinin 40. yıllarını kutlamak için bir araya gelmiş dev bir kadroyla kotarılmış "komedya konser"!.. ekibin 1979 tarihli life of brian filminden esinlenen bu komedi oratoryo, 23 ekim 2009'da royal albert hall'da sahnelenmiştir.

    başta eric idle olmak üzere python ekibinden michael palin, terry jones ve terry gilliam'a orkestra şefi ve oratoryonun yazarlarından john du prez, william ferguson (tenor), shannon mercer (soprano), rosalind plowright (soprano), christopher purvez (bas) ile bbc senfoni orkestrası ve korosu eşlik etmiştir. tabii bu arada başka konuk oyuncular, gaydacılar, bir trampet takımı vs.vs.vs... coşkulu seyirciyi de unutmamak lazım!..

    çoksesli klasik çizgiden zencilerin kilise ilahilerine, latin müziğinden rock'n roll'a kadar renkli bir biçimde ilerleyen konserde gerek şarkı sözleri, gerekse aradaki konuşmalar da gülerken alta ettirecek cinsten!.. ingilizler gibi ciddiyet ve hatta soğuklukla özdeş bir milletten neler çıkabildiğini, bbc gibi dünyaca saygın bir kurumun sanatçılarının nasıl eğlenceli olabildiğini görmek için iyi bir fırsat!..

    - ms. * oldu mu?
    - eeee, 15 dakika kalmış!..

    sevişme sahnesi ise anlatılmaz, yaşanır!..
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap