1 entry daha
  • kim bu adam bilmiyorum ama, internette gezen ülke tv'deki programının videosunu izledikten sonra sokaktaki sıradan herhangi bir adamı; kendim de dahil, bir gözlük takıp, bir pilot montu giydirip, kahve'de konuşur gibi televizyonlara çıkarsak bu söylediklerinden farklı bir şey söylemeyecek olduğunu düşündüğüm, üslubuna ve konuşma seviyesine bakarak; mesleğinin, muhtemelen mahallenin meraklı amcası olan ve internetten veya gazetelerden bu işleri takip ederken kafayı iyice bu konulara sarmış bir apartman yöneticisi veya bir emekli öğretmen gibi bir iş olduğunu düşündüğüm adam.

    bir de videolarda cesur komutan filan demişler, adamın en ufak ilgisi olduğunu düşünmüyorum ordu ile, ki aksini gösteren bir durum da yok. ayrıca uzman ne demek onu da anlamadım, neyin uzmanı? nerede uzman? ne görevi, ne çalıştığı yer belli olan, sıradan bir halk tiplemesi.

    komedi de değil, bence tam bir televizyon skandalı olmuş eğer bu adam cidden birşeyin uzmanı değilse bu kanal adına. spor programı filan varsa bu kanalın, umarım bir ara beni de futbol uzmanı diye bir ara bir programa çıkarırlar. yıllarca menejerlik oyunları oynadım ve benim de söylemek istediğim bir kaç cümlem var platini ile ilgili.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap