aynı isimde "v (programlama dili)" başlığı da var
383 entry daha
  • --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    artık sadsece sinirlenmek,küfretmek ve rahatlamak için izliyorum bu diziyi.

    misel erica'nın blue energy reaktörünü patlamadan önce kapatıp kapatmama kararı vermesi gerekiyor. rahip efendi de diyor ki, karar vermelisin erica, yoksa onbinlerce kişi ölecek, bu olursa bununla yaşayabilir misin?

    ulan gerizekalı soktuğumun diyalog yazarı, la dalllama, reaktör patlarsa erika da ölcek lan zaten. maybaş seni. embesil. başröldesiniz diye yüz mil çapındaki her yeri yok eden şeyin dibinde durduğunuzda ölmeyecepğinizi mi sanıyorsunuz lan amına koduğumun dallamaları?

    lan angut, patlama 100 mil değil 100 metre olsa da öleceksiniz zaten daha neyi bekliyorsunuz geri zekalılar. kafasına soktuklarım. bir de aralarında bir tane bilimadamı var. bilimine sıçtığımın gerzeki.

    gerizekalı bilimadamı maybaş blue-energydeki madde-anti madde muhabbetini çözüyor, patladığında ne olabileceğini çözemiyor. lan embesil lise fiziğinde bile var lan e=mc2, kaç gramsa onlar çarp ışık hızının karesiyle, o kadar enerji çıkacak lan ortaya. ama işte bu soktumun salak senaristleri bilimadamlarını da kendileri gibi salak sandığından çözemiyor adam bunu. hay allahım yarabbim ya.

    öbür bölüm gelse de az daha sövsem rahatlasam.
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap