13 entry daha
  • imdb'de film bakınırken "the girl in ortaköy" rolünde saadet ışıl aksoy gözüme takıldı ,merak ettim indirip seyrettim.

    son 15-20 dakikasına kadar ortalamanın bayağı üstü bir senaryoya sahip olan bir film. diyaloglar, olayların akışı her şey mükemmel doğal ve insanın içini ısıtıyor . ancak her romantik komediye klişe damgası vurmaya meraklı kişiler tarafından hakkında klişe yorumları yapılabilir. bu hikaye filmin son 10 dakikası değiştirilerek bir hollywood yapımı olarak değil de indie olarak çekilseydi , buraları şimdi entry kaynardı.

    --- spoiler ---

    sandy ve aram'ın adım adım ilerleyen ilişkisi çok güzel aktarılıyor. güzel bir ayrıntı: aram'ın dadılık yapmaya ilk başladığı gece , salonda patronu sandy'nin işten gelmesini bekleyen aram'ın elinde harry potter ve felsefe taşı'nı (ilk kitap) görürüz. filmin sonlarına doğru , bu sefer aram sandy'nin yatak odasında harry potter ve ölüm yadigarları'nı okuyarak beklemektedir sevgilisini. salonda ilk seks yaptıkları sahnede erkek çocuğun diplerinde bitivermesi ve ardından gelişen diyaloglar . aram'ın babasının bir iki süper yaşlı komik adam one-liner'ları da var.
    filmin tek sorunu sonunun çok aceleyle toparlanmış olması . ama aram'ın çıktığı kendini keşfetme yolculuğu biraz sulu bir şekilde aktarılmış olsa da yine de ilham vericidir.

    --- spoiler ---
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap