69 entry daha
  • üzerinde daha çok düşünülmesi gereken ve bunu hakeden film. bu filmi basit bir cilalanmış aksiyon filmi olarak değerlendirenlerin basit düşünen insanlar olduğuna inanıyorum.

    -- dikkat spoiler!! --

    filmin sonunda sweet pea karakterinin babydoll karakterine söyledikleri bana şunu düşündürttü: asıl karakter her zaman sweet pea'ydi. diğer karakterler onun bulunduğu yerde hayatta kalmasını sağlayan hayali karakterler. en sonunda kaçabilmek için hayali babydoll karakterini yarattı ve kaçarken bütün karakterleri öldürdü kafasındaki...

    -- spoiler bitti --

    filmdeki kızların da cinselliktense grafik olarak ön plana çıktığına inanıyorum. müzik ve görsellik anlamında üzerinde çok çalışılmış hissi veriyor. filmin senaryosu ve oyunculuk konusunda ise sizin algınıza bağlı bence. filmde bir çok açıklık var, küçük ipuçlarından yola çıkarak varsayımlarla müthiş bir yapım da olabilir, basit bir aksiyon/psikoloji filmi de. size kalmış.

    filmin genel mesajı çok basit olsa da hepimizin günlük hayat içerisinde unuttuğu bir şey. ertesi gün işe veya ne yapıyorsanız yapmak için enerji veriyor. sinemanın vermesi gereken de günlük hayatın dışında başka bir dünyayı izletip, onun üzerinde düşündürüp sonra gerçek hayata sizi keyifli bir şekilde göndermesi bence.
232 entry daha
hesabın var mı? giriş yap