175 entry daha
  • sözlükte dahil olmak üzere değişik platformlarda itin götüne de sokulan, göklere de çıkarılan film. benim bu film hakkındaki nev-i şahsıma münhasır düşüncelerim aslında marvel studios hayde bre dediğinden beri çektiği bütün eserler içinde ortak aslında, bir rüyanın gerçek olması. bu filmleri beyazperdede izleme şansına nail olmak çocukluğunu kadıköy sahaflarında dark phoneix saga peşinde koşturan, cap'in avengers assemble!!! mottosunu düstur edinen, annual kapaklarına ağız suları akıtan, onslaught eksik dergilerini bulabilmek için tüm harçlığını gömen çizgiroman manyakları için şaka gibi bir şey. kanlı canlı thor ulan??!! arada hawkeye gözüküyor nick fury geliyor shield gidiyor tony starkla ilgili espri yaparlarken çatır çatır live action marvel universe kuruluyor sinemada, böyle crossoverlı falan filan tekmili birden bildiğimiz sevdiğimiz bittiğimiz marvel universe hemde paçoz tv filmleri ile değil dev bütçeli hayvani kadrolu filmlerle. bana maval okumasın kimse, adım gibi eminim hiçbir çizgiroman hastası bana thorun çekicini geri alıp destroyerın karşısına dikildiği sahnede içinden ohaohahoahahah diye nerd çığlıkları koyvermedim diyemez.

    beğendimmi? x-men last stand için ettiğim küfürleri düşünüyorum (bkz: #9607302) tek kelimeyle bayıldım. chris hemsworth zaten sokakta karşıma çıksa "selam ölümlü ben thor" dese muhtemelen inanırım öle cuk oturmuş. kenneth branaghda gayet muntazam bir hikaye ile hem thoru yeterince tanıtmış, hem avengers'a bir tuğla daha atmış hemde tüm bunlara uzak seyirciler için dahi on numara bir film çekmiş.

    sırada cap* var muhtemelen ardından avengers'ı da dünya gözüyle izledikten sonra sanırım rahat rahat o koltukta son nefesimi verebilirim ha şayet bir mucize olur tim burton sandman'i johnny depp'e dream rolunü verip çekmezse*. unutmadan;

    avengers assemble!!!!!!!!
269 entry daha
hesabın var mı? giriş yap