16 entry daha
  • o kadar muhtesem bir filmdir ki bu, izledikten sonra birkac hafta filmin replikleriyle konusmaktan kendinizi alamazsiniz.*

    aslinda filmde deginilmesi gereken bir ton sahne var ama bence filmle ilgili en carpici gercek, psikologu oynayan elemanin filmin yarisinda "yeter ulan" demesi ve seti terk etmesini takiben, filmin ikinci yarisinda kendisine zerre benzemeyen ve nereden ciktigini bir sure kavrayamadiginiz baska bir aktorun oynamaya devam etmesi.

    ayrica tommy wiseau amcamiz 35 mm ve dijital kamera arasindaki farki bilmedigi icin filmi bir 35 mm bir de dijital kamerayla cekmis.

    filmdeki diyaloglar o kadar muhtesemdir ki, sanki biri captain subtext'i cagirmis ve truth helmet'i acik unutmus gibidir. karakterler soylemeleri gereken seylerin altinda yatan anlamlarla konusurlar. filmden muhtesem replikler icin buradan buyurun hatta.

    sanirim denny'i tas catlasin 11-12 yaslarinda bir tipin oynamasi gerekirken casting asamasinda bir problem cikmis olabilir. cunku top oynayalim diye tutturmasi, "senin hatuna asigim ben abi" seklinde dolanmasi filan ve hosgoruyle karsilanmasi baska turlu aciklanamaz.

    bir de o kasiklar nedir yahu?
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap