• çıplak ayak sadece 1.97 boyunda olduğu ve nispeten zayıf bir ncaa konferansında * oynadığı için nba takımlarının şüpheyle yaklaştığı, ancak bence 2011 nba draft'ında ilk turun sonlarına kalmadan seçilmeyi fazlasıyla hakeden 1989 doğumlu power forward. bir defa boy dezavantajını 2.13'lük wingspan'i ve 2.74'lük standing reach'iyle aslında gayet güzel kapatıyor ki, bu 2.74'ün joakim noah * ve al horford * gibi önemli nba pivotlarının standing reach'lerinden fazla olduğunu önemle belirtmek istiyorum.

    üniversite kariyerinin tamamını morehead state eagles formasıyla geçiren bu kardeşimiz, son üç sezonunda sırasıyla 13, 13 ve 14.5 gibi müthiş ribaund ortalamaları tutturdu. özellikle geçen sezon çıktığı 35 maçta aldığı 200 hücum ribaundu * gerçekten inanılmaz. aynı zamanda çok da iyi bir savunmacı. son iki sezonda tutturduğu 17 civarındaki sayı ortalaması ise göz boyamasın, zira hücumda gerçekten hiçbir olayı yok ve nba'de herhangi bir skor tehdidi yaratması hiç olası gözükmüyor.

    yakın tarihteki dejuan blair ve paul millsap, hatta daha da eskilere gidersek dennis rodman gibi iyi örneklerin de etkisiyle, şahsen ben de iyi ribaund alabilen bir adamın -fiziksel dezavantajları da olsa- o ribaundları her yerde iyi, kötü alabileceğine inananlardanım. diyeceğim o ki, sevgili nba takımları, eğer burayı okuyorsanız bu çocuğu 20. sıranın altına düşürmeyin. saha içinde önemli katkı vermeyi başaramasa bile en kötü antrenmanlarınıza hareket getirir, ben kefilim.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap