• bir an! sadece bir an yeter sizin bildiğiniz haliyle var olan yaşamın sona erip, sizin hiç bilmediğiniz bir yaşamın başlaması. o an “o”nun la göz göze geldiğiniz kısacık andan ibarettir. sizin bildiğiniz haliyle yaşam sona ermiştir, artık “o”nun la tanıştınız ve o size yeni bir yaşamın kapısını açtı.
    aşk! bulmak zor kaybetmesi çok kolay, emek ister çünkü aşk dediğin kendinden vazgeçip bir başkası olmaktır, güvenebilmektir karşındakine kayıtsız şartsız, şizofren bir kıskançlıkla midenin yanmasıdır, yaratığın hayali ayakta tutabilmektir aşk. hayal gerçeğe dönüştüğünde ise mutluluk orada seni bekliyor olacaktır. hayalinde yaşattığın kişi artık karşındadır etten kemikten bir bütün olarak. sen onu öyle yapmışsındır aslında, sen onu kendi istediğin hale getirebildiğin için âşıksındır ona onun kendi kişiliğine değil. o ise senin kişiliğine kapıldığı için değişmiştir senin için sonuçta aşk dediğin kendinden vazgeçip bir başkası olmaktır. bunu taraflardan birisi yapacaktır çünkü aşk aslında tek tarafın yaptığı fedakârlıklarla büyür, masalsı olur, ulaşılmaz olur.
    aşk bir gün bitecektir elbet her güzel şeyin sonu olduğu gibi onunda sonu gelecektir, bir gün değişen taraf artık daha fazla değişemediğini fark edecek ve sonunda yeniden kendisi olabilmek için benliğine geri dönecektir ve o klişe söz ile ulaşılmaz olan ayaklar altına alınacaktır biz ayrı dünyaların insanlarıymışız!!!
    ah sevgili aşk böyle işte ama biz seninle hiç ulaşılmaz olamadık ki. ya sen değişmeyi kabullenmedin ya da ben senin için senin istediğin kadar değişemedim hep uzak birer ihtimal kaldık birbirimize. sen beni hiç istemedin ya da ben seninle olamayacak kadar korkaktım. seni kendime inandıramadım, bana inanman için seni tutup yukarı çekmem gerekiyordu ben aşağı karanlığa inmekten korktum, bana inanman için benim kendime inanmam gerekiyordu, çok kırılmıştım önceden parçalarımı toparlayamam diye yeniden kırılmaktan korktum, bana inanman için güçlü olmam gerekiyordu ama senin karşında yeni doğmuş bir bebek gibi yardıma ihtiyaç halindeydim. ah sevgili ben senin beni sevebilmen için hiçbir şey yapmadım ki!
    elveda sevgili ben arayışıma deri dönüyorum, o anı yakalamak için gözlerinin içine bakıyorum herkesin, seninle yaşadığımı tekrar yaşamak için bilmiyorum aynısı olacak mı? bilmiyorum senden bir tane daha var mı? bilmiyorum benim ulaşılmaz olmak için tek şansım sen miydin? ama sevgili ben devam ediyorum ve seni sevgili seni benimle tekrar karşılaşana kadar bu sayfalarda yaşamaya devam ediyorum.

    olabiir mesela
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap