314 entry daha
  • --- spoiler ---

    ilk karakter joseph allen, general shepherd'ın "sen şöyle aslansın, böyle kaplansın" gazına gelip kendini makarova öldürtür.

    ikinci ve daha uzun süreli karakterimiz roach, tırmanırken düşer, atlarken düşer, herkes, operasyonu bitirmiş iddiada yatan kuponları için birbirini suçlarken bu,helikopteri yakalamak için ara sokaklarda bacakları götüne vura vura koşar, sürekli bir "toprak çekiyor abi," modunda mactavish'in koluna sarılmış bir yerlerden sallanır, yaralanır, ghost tarafından sürüklenir ve kendini bizzat shepherda öldürtür. ha bir de çok matah bir askermiş gibi nerde bir kapı, duvar patlatma olayı olsa nerde bir atraksiyon olsa bunu görevlendirirler.

    ramirez olduğumuz bölümlerden aklımda kalan tek cenabetlik durum, bir araca sıkışıp kalmış olmamızdı. askerin biri kurtarmıştı ordan.

    edit: beyazkanverslikafka'ya teşekkürler, ramirez'in sıkıştığı araç bir helikoptermiş ve onu oradan kurtaran asker daha sonra ensesinden vurularak öldürülüyormuş.

    --- spoiler ---

    sanki en kolay bölümler ramirez'in bölümleriymiş gibime geldi. gerçi regularda oynadığım için bütün bölümler kolaydı sonra hardened seviyesinde bir daha oynayınca sara krizinin eşiğinden döndüm, yaşımdan başımdan utanıp "altı senedir üniversiteyi bitiremeyen genç kız! bilgisayar oyunu oynarken sara krizi geçirdi" başlıklı haberlere konu olmayayım diye kapattım oyunu. ama neymiş?... yapıyormuş kafir... çokta güzel yapıyormuş.
507 entry daha
hesabın var mı? giriş yap