210 entry daha
  • makine muhendisligi kokenli biri olarak, bok atanlara bir cift lafim olacak muhendisliktir.

    is hayatinda en sevimsiz ve verimsiz insanlar baskalarinin meslek ve islerine surekli bok atan insanlardir. genelde de bu insanlar baskalarinin islerine burnunu sokmaktan kendi islerini de dogru duzgun yapamazlar.

    uretimde muhendis olarak calisip "satistakiler altinda arabayla gezsinler anca", "pazarlama dedigin ofiste sabah aksam geyik" "endustri muhendisligi muhendislik bile degil" diye konusup duran adamlar yillarini ayni pozisyonlarda gecirip; baska pozisyonlarin ne is yaptigini, nasil yaptigini anlamaya calisan, her meslegin iyi taraflarini ogrenmeye calisan insanlar takir takir yukselirken "herife bak beraber basladik ben burdayim adam genel mudur yardimcisi oldu. kesin tanidik var amk" diye aglarlar.

    adamlarin meslegine bok atacaginiza, madem o kadar kolay, siz de 2 gunde ogrenin, ya da gidin calisirken yuksek lisans falan yapin. baska mesleklere bok atarak kendi mesleginizin degerini arttiramazsiniz. hem sizin hem baskasinin meslegine hakim adam sizden her zaman daha degerli olur.
739 entry daha
hesabın var mı? giriş yap