60 entry daha
  • beş günü doldurmadan bitirdiğim adeta emercesine izlediğim kore dizisi.
    bir kere şunu söylemek gerek ki aşksız bünyeye çok iyi geliyor; eğer drama istiyorsanız, romantizm istiyorsanız, bazen tüyleriniz ürpersin mesela ağlayın, bazense kahkaha atın istiyorsanız bu dizi birebir. hatta bütün o romantik komedilerden daha iyi.

    --- spoiler ---

    kim joo won diye bir eleman var mesela bu dizide. bence diziyi böylesine muhteşem yapan kişi bu esas oğlan.
    hem ayakları yere basıyor, doğrucu davut. hem sinir bozucu derecede haklı, hem de o odun haliyle bile romantiğin tillahı.

    aşık olduğu kadın, duygularına cevap vermeyip peşini bırakmasını isteyince, ''bacakların kısa, güzel de değilsin. üstelik fakir bir dublörsün, eğitimsizsin. neyine aşık olduğunu bulmam lazım, bu yüzden seni incelemeye alıyorum.'' diyebiliyor küstahça. küstahlık hiç bu kadar sevimli olmamıştı. gamzeleri, mimikleri izlemeye değer.

    on yedinci bölüm çok ağlak yalnız, öyle böyle değil. on yedinci bölümde ağlanılacağını da hesaba katarak izlenmeye başlanılmalı, nasıl ağlamışım benim derdim bana yetmezmiş gibi. bir de bunlar nasıl ağlıyor anacım yaa, izlerken insanın kalbine tekme atılıyor sanki. çok fena çok.

    sonu mutlu bitiyor yeşilçam filmleri gibi. evlilik, çocuklar, hergün birbirine yeniden aşık olma durumları falan. gerçekçi değil, yok öyle bir şey tabi ki. böyle bir mutluluk yok bu dünyada. asla bir gil ra im olamayacağız, hepimizin sonu deniz kızı'nın kaybolurken oluşturduğu kabarcıklar. yalan mı yani?

    --- spoiler ---
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap